Objednáte-li si u nás zboží v celkové hodnotě nad 1200 Kč/48,78 EUR, máte DOPRAVU ZDARMA. Zboží, které je skladem, doručujeme do 3 pracovních dnů.
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá 9-13 a 13:30-17 hod.)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 200,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
Výrobní družstvo Směr
23.08.2022
Výrobní družstvo Směr
Kdo by neznal Blechy, Kloboučku hop nebo si někdy nehrál s kulatým hlavolamem Fotbal? Tyto a mnoho dalších hraček vyrábí Směr již od 60. let minulého ... číst celé
Vzpomínáme na oblíbené hračky našeho dětství – Mozaika Brouček Vzpomínáme na oblíbené hračky našeho dětství – Mozaika Brouček
Mozaika Brouček ze 70. let - výrobce Kovozávody Semily. Děkujeme anonymnímu dárci za poskytnutí této krásné starožitnosti. číst celé
Zero waste - náš obchod bez odpadu Zero waste - náš obchod bez odpadu
V Česku se každý rok vyhodí víc než 38 milionů tun odpadu. Dvě třetiny bychom přitom mohli znovu využít. V našem hračkářství v Brně to chceme změnit, ... číst celé
Zobrazit všechny články
Aktuální otvírací doba

Otvírací doba kamenné prodejny v Brně: Pondělí-pátek 9-13 a 13.30-17 hod. (polední přestávka od 13 do 13:30 hod.)

Těšíme se na Vaši návštěvu.

 

  1. Hlavní stránka
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Z našeho blogu

Výrobní družstvo Směr
23.08.2022
Výrobní družstvo Směr
Kdo by neznal Blechy, Kloboučku hop nebo si někdy nehrál s kulatým hlavolamem Fotbal? Tyto a mnoho dalších hraček vyrábí Směr již od 60. let minulého ... číst celé
Vzpomínáme na oblíbené hračky našeho dětství – Mozaika Brouček
Vzpomínáme na oblíbené hračky našeho dětství – Mozaika Brouček
Mozaika Brouček ze 70. let - výrobce Kovozávody Semily. Děkujeme anonymnímu dárci za poskytnutí této krásné starožitnosti. číst celé
Zero waste - náš obchod bez odpadu
Zero waste - náš obchod bez odpadu
V Česku se každý rok vyhodí víc než 38 milionů tun odpadu. Dvě třetiny bychom přitom mohli znovu využít. V našem hračkářství v Brně to chceme změnit, ... číst celé
Novinky.cz: Retro hračky jsou zpět
Novinky.cz: Retro hračky jsou zpět
Až se rozsvítí vánoční stromečky, nenajdou pod nimi děti nejen nejmodernější autíčka, roboty či panenky, které blikají, chodí i mluví, ale také hračky... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za měsíc.

Kde nás najdete

Křížová 105/4 – kamenná prodejna

Brno, 603 00

Kontakty
(Po-Pá 9-13 a 13:30-17 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz