Objednáte-li si u nás zboží v celkové hodnotě nad 1200 Kč/48,78 EUR, máte DOPRAVU ZDARMA. Zboží, které je skladem, doručujeme do 3 pracovních dnů.
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá 9-13 a 13:30-18 hod.)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 200,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
Výrobní družstvo Směr
23.08.2022
Výrobní družstvo Směr
Kdo by neznal Blechy, Kloboučku hop nebo si někdy nehrál s kulatým hlavolamem Fotbal? Tyto a mnoho dalších hraček vyrábí Směr již od 60. let minulého ... číst celé
Vzpomínáme na oblíbené hračky našeho dětství – Mozaika Brouček Vzpomínáme na oblíbené hračky našeho dětství – Mozaika Brouček
Mozaika Brouček ze 70. let - výrobce Kovozávody Semily. Děkujeme anonymnímu dárci za poskytnutí této krásné starožitnosti. číst celé
Zero waste - náš obchod bez odpadu Zero waste - náš obchod bez odpadu
V Česku se každý rok vyhodí víc než 38 milionů tun odpadu. Dvě třetiny bychom přitom mohli znovu využít. V našem hračkářství v Brně to chceme změnit, ... číst celé
Zobrazit všechny články
Vánoční otvírací doba

Vánoční otvírací doba kamenné prodejny v Brně: Pondělí-pátek 9-13 a 13.30-18 hod. (polední přestávka od 13 do 13:30 hod.), sobota 9-12 hod.

Těšíme se na Vaši návštěvu.

 

  1. Hlavní stránka
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • ……… v případě externích e-mailových nástrojů nezapomeňte doplnit případné další údaje jako jméno a příjmení; telefonní číslo; adresu bydliště apod. (newsletterový nástroj od Eshop-rychle zpracovává jen e-mailovou adresu)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru ……… (Pokud využíváte např. Externí mailingový nástroj.)
    • Marketingová agentura ……… (Pokud se vám stará o emailing kompletně marketingová agentura.)
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Z našeho blogu

Výrobní družstvo Směr
23.08.2022
Výrobní družstvo Směr
Kdo by neznal Blechy, Kloboučku hop nebo si někdy nehrál s kulatým hlavolamem Fotbal? Tyto a mnoho dalších hraček vyrábí Směr již od 60. let minulého ... číst celé
Vzpomínáme na oblíbené hračky našeho dětství – Mozaika Brouček
Vzpomínáme na oblíbené hračky našeho dětství – Mozaika Brouček
Mozaika Brouček ze 70. let - výrobce Kovozávody Semily. Děkujeme anonymnímu dárci za poskytnutí této krásné starožitnosti. číst celé
Zero waste - náš obchod bez odpadu
Zero waste - náš obchod bez odpadu
V Česku se každý rok vyhodí víc než 38 milionů tun odpadu. Dvě třetiny bychom přitom mohli znovu využít. V našem hračkářství v Brně to chceme změnit, ... číst celé
Novinky.cz: Retro hračky jsou zpět
Novinky.cz: Retro hračky jsou zpět
Až se rozsvítí vánoční stromečky, nenajdou pod nimi děti nejen nejmodernější autíčka, roboty či panenky, které blikají, chodí i mluví, ale také hračky... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za měsíc.

Kde nás najdete

Křížová 105/4 – kamenná prodejna

Brno, 603 00

Kontakty
(Po-Pá 9-13 a 13:30-18 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz