Objednáte-li si u nás zboží v celkové hodnotě nad 1200 Kč/48,78 EUR, máte DOPRAVU ZDARMA. Zboží, které je skladem, doručujeme do 3 pracovních dnů.
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá 9-13 a 13:30-17 hod.)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 200,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
Výrobní družstvo Směr
23.08.2022
Výrobní družstvo Směr
Kdo by neznal Blechy, Kloboučku hop nebo si někdy nehrál s kulatým hlavolamem Fotbal? Tyto a mnoho dalších hraček vyrábí Směr již od 60. let minulého ... číst celé
Vzpomínáme na oblíbené hračky našeho dětství – Mozaika Brouček Vzpomínáme na oblíbené hračky našeho dětství – Mozaika Brouček
Mozaika Brouček ze 70. let - výrobce Kovozávody Semily. Děkujeme anonymnímu dárci za poskytnutí této krásné starožitnosti. číst celé
Zero waste - náš obchod bez odpadu Zero waste - náš obchod bez odpadu
V Česku se každý rok vyhodí víc než 38 milionů tun odpadu. Dvě třetiny bychom přitom mohli znovu využít. V našem hračkářství v Brně to chceme změnit, ... číst celé
Zobrazit všechny články
Aktuální otvírací doba

Otvírací doba kamenné prodejny v Brně: Pondělí-pátek 9-13 a 13.30-17 hod. (polední přestávka od 13 do 13:30 hod.)

Těšíme se na Vaši návštěvu.

 

  1. Hlavní stránka
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu husakovydeti.eu
Ochrana osobních údajů e-shopu husakovydeti.eu

Podnikající osoba Mgr. Miluše Zemanová Palánová, IČ 87910659 se sídlem Merhautova 168, Brno (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  1. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  2. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  3. Vaši spokojenost s nákupem zjišťujeme prostřednictvím e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop zapojen. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti jejich zasílání neodmítnete. Zpracování osobních údajů pro účely zaslání dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky provádíme na základě našeho oprávněného zájmu, který spočívá ve zjišťování vaší spokojenosti s nákupem u nás. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování vaší zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Heureka.cz; tomu pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném zboží a vaši e-mailovou adresu. Vaše osobní údaje nejsou při zasílání e-mailových dotazníků předány žádné třetí straně pro její vlastní účely. Proti zasílání e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky můžete kdykoli vyjádřit námitku odmítnutím dalších dotazníků pomocí odkazu v e-mailu s dotazníkem. V případě vaší námitky vám dotazník nebudeme dále zasílat.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno prodávajícím, tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese obchod@prodameto.cz

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.husakovydeti.eu, užívá na této webové stránce soubory cookies.

    Cookies jsou krátké textové soubory, které webová stránka ukládá v návštěvníkově počítači, a které poskytuje internetový prohlížeč pokaždé, když se uživatel na stránku vrátí.

    Standardní webové prohlížeče (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome apod.) podporují správu cookies. V rámci nastavení prohlížečů můžete jednotlivé cookie ručně mazat, blokovat či zcela zakázat jejich použití, lze je také blokovat nebo povolit jen pro jednotlivé internetové stránky. Pro detailnější informace, prosím, použijte nápovědu vašeho prohlížeče.

    Pokud bude mít váš prohlížeč použití cookies povoleno, budeme vycházet z toho, že souhlasíte s využíváním cookies ze strany našeho serveru a cookies našich zpracovatelů.

    Soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory mohou být zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Z našeho blogu

Výrobní družstvo Směr
23.08.2022
Výrobní družstvo Směr
Kdo by neznal Blechy, Kloboučku hop nebo si někdy nehrál s kulatým hlavolamem Fotbal? Tyto a mnoho dalších hraček vyrábí Směr již od 60. let minulého ... číst celé
Vzpomínáme na oblíbené hračky našeho dětství – Mozaika Brouček
Vzpomínáme na oblíbené hračky našeho dětství – Mozaika Brouček
Mozaika Brouček ze 70. let - výrobce Kovozávody Semily. Děkujeme anonymnímu dárci za poskytnutí této krásné starožitnosti. číst celé
Zero waste - náš obchod bez odpadu
Zero waste - náš obchod bez odpadu
V Česku se každý rok vyhodí víc než 38 milionů tun odpadu. Dvě třetiny bychom přitom mohli znovu využít. V našem hračkářství v Brně to chceme změnit, ... číst celé
Novinky.cz: Retro hračky jsou zpět
Novinky.cz: Retro hračky jsou zpět
Až se rozsvítí vánoční stromečky, nenajdou pod nimi děti nejen nejmodernější autíčka, roboty či panenky, které blikají, chodí i mluví, ale také hračky... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za měsíc.

Kde nás najdete

Křížová 105/4 – kamenná prodejna

Brno, 603 00

Kontakty
(Po-Pá 9-13 a 13:30-17 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz